HOTEL FABIAN ON GREEN KEY - SERTIFIOITU

Kansainvälinen matkailualan ympäristöohjelma Green Key Finland on myöntänyt ympäristösertifikaatin Hotel Fabianille. Sertifikaatin myöntämisestä päättää yritysvastuun, kestävän matkailun ja ympäristönsuojelun asiantuntijoista koostuva Green Key -tuomaristo.

Green Key -merkin saanut majoituskohde on sitoutunut henkilöstön ja asiakkaiden ympäristötietoisuuden kasvattamiseen, energian- ja vedenkäytön tehostamiseen ja majoitustoiminnan ympäristörasituksen pienentämiseen. Green Key -sertifioidut yritykset saavat käyttöönsä kansainvälisesti tunnetun Green Key -merkin sekä ohjelman tuen ympäristötyölleen ja siitä viestimiselle.

ME VÄLITÄMME

1. Eco-Boutique kylpyhuonetuotteet

Hotel Fabian on valinnut kylpyhuoneisiinsa ECO-Boutique kosmetiikkabrändin tuotteita. Pieninä mutta merkittävinä askelina kohti ympäristön suojelua Eco-Boutique yhdistää kierrätetyt pakkausmateriaalit edistyneeseen formulointitekniikkaan ja saa parhaan hyödyn biotieteestä ja luonnosta. Eco-Boutique tuotteet valmistetaan vähäisillä ympäristövaikutuksilla ja sisältävät 100% orgaanista Aloe Leaf -uutetta. Pakkausmateriaalit ja itse pullot ovat kierrätettäviä ja siksi hyvä valinta ympäristötietoisille hotelleille.

2. Aamiaisemme

Suosimme aamiaisellamme luomutuotteita, ja katamme pöytään muun muassa luomupuuroa, luomukananmunia sekä legendaarisen Kanniston leipomon käsityönä valmistamia, lisäaineettomia ja suurella sydämellä leivottuja herkkuja. Aamukahvittelijoidemme kupeissa höyryää italialainen laatukahvi ja teenjuojat nauttivat talon korkealuokkaisesta luomuteevalikoimasta.

3. Kannustamme pyöräilyyn

Hotel Fabianin oma vastaanottopäällikkö kulkee työmatkansa pyörällä kesät talvet. Hotelliltamme aukeaa erinomaiset kävely- ja pyöräilyreitit. Merenrantaa pitkin pääsee aina Helsingin Hernesaareen asti. Hotellivieraidemme on mahdollista myös kesäisin vuokrata pyöriä retkillensä.

4. Baarimme tarjoaa luomuviinejä

Kotoisa aulabaarimme Bar Fabian tarjoaa tarkkaan valitun pienen luomuvalikoiman puna- ja valkoviinejä.

5. Mitä voisimme tehdä lisää?

Vastuullisesti toimiminen on jatkuva kehitysprosessi! Olisiko sinulla vinkata, mitä voisimme tehdä vielä enemmän ja paremmin ympäristömme hyvinvoinnin puolesta? Kerro meille: info@hotelfabian.fi.