Olemme nyt Strawberry

Kämp Collection Hotels ja Clarion Hotels ovat toukokuusta 2023 alkaen kantaneet nimeä Strawberry Finland, kun omistajamme Nordic Choice Hotels vaihtoi nimeään Strawberryksi.

"Kasvulla on paikka yrityksemme DNA:ssa, ja tarvitsemme muutoksia, jotta pystymme jatkamaan 25 viime vuoden upeaa kasvua. Pelkkä sopeutuminen ei enää riitä. Meidän on oltava suunnannäyttäjiä. Haluamme tarjota luokkamme parhaita hotellielämyksiä. Haastamme myös roolimme matkailualan toimijana, jotta voisimme olla yhä useammin merkityksellisiä yhä useammalle ihmiselle. Siksi Strawberry merkitsee meille uutta ja jännittävää aikakautta." – Petter Stordalen

Jäsenenä saat aina etulyöntiaseman kaikkiin tarjouksiimme. Mitä korkeamman jäsenyystason saavutat, sitä enemmän etuja saat. Jäsenyyden avulla saat palveluidemme käyttämisestä paljon enemmän irti!

🍓 Jäsenille aina majoitusetu jopa –15 %

Liity jäseneksi ja saat nyt hotelliyön Hotel Fabianiin jopa –15 % päivän joustavasta hinnasta 29.4.2024 asti.

Majoitus sisältää ravitsevan aamiaisen, sisäänpääsyn sisarhotellimme Lilla Robertsin kuntosalille sekä Wi-Fi:n.

Etu edellyttää jäseneksi liittymistä, joko ennen varausta tai sisäänkirjautumisen yhteydessä. Mikäli et halua olla jäsen, päivitetään hinta sisäänkirjautumisen yhteydessä päivän joustavaan hintaan. Liittyminen on maksutonta ja saat lisäksi kaikki alla mainitut jäsenetumme!Muita syitä liittyä jäseneksi?

Ensinnäkin se on maksutonta ja helppoa!

Lisäksi saat käyttöösi kaikki entisen Nordic Choice Clubin jäsenedut sekä joukon upeita uusia Strawberryn etuja!

  • Kerrytä pisteitä aina vieraillessasi jossain yli 200 hotellistamme
  • 5–15 % etu seuraavasta hotellimajoituksestasi
  • Ilmainen kuppi kahvia ja erilaisia ravintolaetuja ympäri pohjoismaita

Kun siirryt eteenpäin jäsenyystasoilla:

  • Maksuton huoneluokankorotus saatavuuden salliessa
  • Mahdollisuus myöhäisempään uloskirjautumiseen klo 14
  • Mahdollisuus aikaisempaan sisäänkirjautumiseen

Uusi Strawberry-etuja:

  • Hyödynnä omaa jäsenyysetuasi varatessasi huoneen ystävälle tai perheenjäsenelle
  • Eksklusiivinen etu yhteistyökumppaneidemme tapahtumiin ympäri pohjoismaita
  • Ja paljon muuta!


Olitko jo Nordic Choice Clubin jäsen?

Mainiota! Kaikki entiset pisteesi ja etusi säilyvät ennallaan. Olet siirtynyt automaattisesti osaksi Strawberry Clubia ja saat käyttöösi kaikki uudet edut!

Mikä Strawberry universumi?

Noin 25 vuotta sitten yhdestä hotellista alkanut seikkailu työllistää nykyään noin 17 000 työntekijää ympäri pohjoismaita ja käsittää reilut 200 hotellia. Hotellien sisällä ja yhteydessä toimii valtava valikoima ravintoloita, baareja, kahviloita, oleskelualueita, kuntokeskuksia, kylpylöitä, kokous- ja kongressitiloja sekä tapahtumapaikkoja. Tämä tarjoaa mahdollisuuden todella mieleenpainuvien kokemusten luomiseen, ja sen uusi Strawberry aikoo hyödyntää täysillä!

Strawberry tulee edustamaan monenlaisia elämyksiä. Kyseessä ei ole pelkästään hotellien varausportaali, vaan myös kaikenlaisten kokousten ja kongressien, laajan ravintola- ja baarivalikoiman, spa- ja hyvinvointipalveluiden, ikimuistoisten tapahtumien ja yhteistyökumppaneiden kokemusten, eikä suinkaan vähäisimpänä, lukuisten kaikille jäsenillemme tarjoamiemme etujen tarjoaminen.