Rento ja laadukas hotelli Helsingin keskustassa

Ura meillä – Liity Fabianin perheeseen

Tervetuloa toiseen kotiisi Helsingin Fabianinkadulle!

Meillä Hotel Fabianissa työskentelee hotellialan konkareita, mutta myös uraansa aloittelevia. Fabian on täydellinen työpaikka sinulle, joka haluat jokaisen työpäivän olevan vähän erilainen ja oppia uutta. Fabianissa pääset tuomaan esiin omia ideoida, ottamaan vastuuta, onnistumaan – eikä ne pienet mokatkaan pienessä hotellissa niin haittaa. Kaikesta opitaan yhdessä!

Kun kysyimme fabianilaisilta, miksi he aikanaan hakivat meille ja miksi he ovat pysyneet, vastauksissa korostui tiivis tiimi, monipuolinen työrooli ja että aikaa vieraille on aidosti enemmän kuin monessa isommassa hotellissa. Hotellimme, kerroshoitomme ja aamiaistiimimme ovat yhtä pientä suurta perhettä. Myös vieraamme ovat aivan omalla tavallaan osa perhettä tarjotessamme kansainvälisille ja kotimaisille vieraillemme saumattoman palvelukokemuksen ja elämyksen.

Tutustu tältä sivulta arvoihimme, runsaisiin työsuhde-etuihimme, tuleviin työkavereihisi ja avoimiin paikkoihimme! Hae rohkeasti ja panosta hakemukseesi. Tervetuloa osaksi Fabianin perhettä.

#WeDontMindIfYouStayLonger #RoomForAll #FabianCares

Työrooleja joita tarjoamme

Avoimet työpaikat Strawberrylla