Fabian Cares – Tarinoita hotellistamme

Fabian Cares -sivuillamme pääset tutustumaan fabianilaisiin! Kerromme hyvistä teoista omassa arjessamme, jotka tuovat meille iloa, ja miten sinäkin voit auttaa yhdessä erilaisten hyvää tekevien tahojen kanssa. Jaamme myös omat vinkkimme tekemiseen Helsingissä!

Me Hotel Fabianissa haluamme toivottaa vieraamme tervetulleiksi kuin vanhan ystävän. Mottomme hotellissa kuuluu: viivy toki pidempään – We Don't Mind If You Stay Longer! Pienessä hotellissa etuna onkin, että meillä on usein aikaa jututtaa vieraitamme. Kun vieraamme etsii hyvää ravintolaa lähistöltä, me neuvomme missä paikalliset viihtyvät. Koiran kanssa majoittuville vinkkaamme parhaat koirapuistot. Ensi kertaa pääkaupungissamme vierailevat ohjaamme parhaiden nähtävyyksien äärelle. Ja korttelin takaa lähilomalle tullutta autamme näkemään kotikaupungin uusin silmin.

Tavoitteenamme on tarjota Hotel Fabianiin saapuville samanaikaisesti tyylikäs sekä kotoisa vierailu. Tulet sitten luomuviinilasilliselle baariimme, nauttimaan ravitsevasta hotellin aamupalasta, yöpymään yhdeksi tai useammaksi yöksi läheistesi kanssa tai omasta ajasta nauttien.

Ravintola- ja aktiviteettivinkkien lisäksi haluamme tuoda esiin meille henkilökohtaisesti tärkeitä asioita ja tahoja, jotka toimivat yhteisen hyvän eteen. Pieni teko voi aiheuttaa suuria tunteita ja monta pientä tekoa tuoda suuren avun.

Tee päivän pieni hyvä teko ja kerro siitä sosiaalisessa mediassa tunnuksin #PäivänHyväTeko #FabianCares.

Tule tutustumaan ja jää toki yöksi!