Hotel Fabian valittiin Suomen parhaaksi hotelliksi 2018

Matkailijat ovat valinneet Helsingin keskustassa sijaitsevan Hotelli Fabianin Suomen parhaaksi hotelliksi jo kolmannen kerran.

Maailman suurin matkailusivusto TripAdvisor on valinnut Hotel Fabianin Suomen parhaaksi hotelliksi vuonna 2018 matkailijoiden ääniin perustuvassa Trip Advisorin Traveller’s Choice -äänestyksessä. Asiakkaat luonnehtivat Hotel Fabiania seuraavasti: "Viihtyisä ja rauhallinen hotelli mahtavalla sijainnilla", "Henkilökunta oli ystävällistä ja palvelu loistavaa",  "Ehdoton suosikki".

Hotel Fabian on voittanut Suomen parhaan hotellin tittelin Travellers’ Choice kategoriassa myös kaksi kertaa aiemmin vuosina 2015 sekä 2016. 

Hotel Fabian on aivan Helsingin keskustassa sijaitseva 58 huoneen boutique-hotelli.

Huoneita on saatavilla kolmessa eri huoneluokassa: Comfort, Style ja Lux. Näistä huoneista suurimmat ovat Lux-huoneet, joissa on peruspalveluiden lisäksi vieraiden käyttöön tarkoitettu minikeittiö.

Hotel Fabian kuuluu Kämp Collection Hotels -ryhmään. Myös kolme muuta Kämp Collection Hotels hotellia sijoittautui 10 Suomen parhaimman hotellin joukkoon: Hotel Lilla Roberts sijalle 4., Hotel Kämp sijalle 6. ja Hotel Haven sijalle 7.

Tripadvisor on maailman laajin matkailusivusto, jonne matkailijat voivat jättää kommentteja ja arvosteluja vierailemistaan paikoista. Travellers' Choice -palkinnot perustuvat miljoonien asiakkaiden hotelleille antamiin arvioihin.

Katso koko lista palkituista hotelleista.