Yhdistettävät huoneet

Perheen tai ystävien kanssa matkustaessa yhdistettävät huoneet väliovella tai -käytävällä antavat lisää tilaa ja rauhaa. Yhdistettävissä huoneissa pääsee viettämään aikaa rakkaimpien kanssa hyvin yhdessä, mutta on mahdollista nukuttaa lapset toiseen huoneeseen ja nauttia illasta omalla puolella. Ystävien kanssa staycationilla kaikki voivat viettää aikaa yhdessä isossa huoneessa, kuitenkin kahdesta kylpyhuoneesta nauttien. Alta löydät huoneet, jotka ovat mahdollista yhdistää keskenään joko väliovella tai -käytävällä.

Yhdistettävät huoneet Hotel Fabianissa:

  • Style & Style
  • Lux & Comfort
  • Lux & Style
  • Lux & Lux


Huoneet perheille ja ystäville

Osaan huoneistamme mahtuu kolme tai neljä vierasta, jolloin osa vieraista voi nukkua 140 cm leveällä vuodesohvalla tai huoneeseen tuotavalla lisävuoteella. Neljälle vieraalle suosittelemme kuitenkin kahta yhdistettävää huonetta. Yhdistettävät huoneet tarjoavat mukavat vuoteet kaikille neljälle majoittujalle, kaksi kylpyhuonetta sekä enemmän yhteistä oleskelutilaa majoituksen ajaksi. Huoneisiin on mahdollista saada myös vauvansänky. Kysy juuri teidän tarpeeseen sopivaa huonetta myyntipalvelustamme.

Perhelomille tarjoamme 50 % alennuksen toisen samanhintaisen tai edullisemman huoneen hinnasta. Lue lisää Perheloma-edusta täältä tai kysy lisää myyntipalvelustamme.

Yhdistettävien huoneiden varaukset sekä lisätietoja myyntipalvelustamme:

+358 9 5619 2706
sales@hotelfabian.fi