Fabianin synttäriarvonnan kilpailuehdot

1. JÄRJESTÄJÄT

Arvonnan järjestäjänä toimii Kämp Collection Hotels Oy. Facebook ei ole mukana tämän kilpailun järjestämisessä.

2. OSALLISTUMISOIKEUS

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset henkilöt, poislukien niiden yhtiöiden työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet arvonnan tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen.

3. VAROITUS HUIJAUSTILEISTÄ

❌ HUOM! Liikkeellä on nyt todella paljon huijaustilejä, jotka kalastelevat kisaosallistujien yhteystietoja. Huijaustili saattaa esimerkiksi kopioida aidon tilin logot ja kuvat ja lähettää yksityisviestejä osallistujille. Ethän siis jaa mitään tietojasi, ellet saa yksityisviestiä oikealta järjestäjän edustajalta. Tunnistat oikean tilin URL-osoitteesta. Emme koskaan pyydä asiakkaan luottokorttitietoja, pyydä rekisteröitymään mihinkään tai ilmoita voittajasta kilpailun kommenttikentässä. Arvonnan järjestäjät eivät vastaa mahdollisten huijaustilien toimista tai niiden seuraamuksista.

4. OSALLISTUMINEN

Kilpailuun osallistuminen tapahtuu Hotel Fabianin Facebook-sivun tai Instagram-tilin arvontajulkaisussa. Osallistuja täyttää vastauksensa jaetun arvontajulkaisun kommenttikenttään ja osallistuu näin kilpailuun. Arvonta suoritetaan kaikkien Facebookin ja Instagramin kilpailupäivitykseen kommentoijien kesken, eli yhteensä arvomme yhden palkinnon.

5. KILPAILUAIKA JA VOITTAJIEN VALINTA JA PALKINTO

Kilpailuaika on 18.-20.8.2023. Arvonta suoritetaan osallistumisajan päätyttyä. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä arvontaan.

Arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan Pyjamabileet-majoituspaketti Hotel Fabianiin, joka oikeuttaa yhden yön yöpymiseen Style-huoneessa kahdelle sisältäen aamiaiset, herkut ja pullon proseccoa. Paketista voi lukea tarkemmin täältä. Voittoja arvotaan 1 kpl kaikkien vastanneiden kesken. Palkinto tulee käyttää 31.11.2023 mennessä.

Järjestäjä ottaa voittajaan yhteyttä viimeistään 7 päivää arvonnan suorittamisesta ja antaa ohjeet yhteystietojen antamisesta palkinnon toimittamiseksi yksityisviestillä. Jos voittajaa ei tavoiteta 14 vuorokauden kuluessa voiton ilmoittamisesta, järjestäjä arpoo kyseisen palkinnon uudelleen.

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muiksi tuotteiksi.

6. ARVONTA JA PALKINTOJEN TOIMITUS

Palkintojen arvonta suoritetaan kilpailuajan päätyttyä. Arvonnat suorittaa Kämp Collection Hotelsin markkinoinnin edustaja. Voittajaan otetaan yhteyttä ja häneltä pyydetään ajankohta, jolloin hän haluaa lunastaa voiton. Järjestäjä ei tarkista ilmoitettujen osoitteiden oikeellisuutta eikä vastaa virheellisten osoitteiden takia saapumattomista toimituksista tai kolmannen osapuolen toimittamatta jättäneistä toimituksista.

7. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY JA KÄYTTÖ

Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja voidaan käyttää kilpailuun liittyvään yhteydenpitoon. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä niitä käytetä suoramarkkinointitarkoituksiin, ellei osallistuja ole antanut siihen erikseen lupaa.

8. MUUT EHDOT

Järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin ja varaa oikeuden muuttaa näitä sääntöjä. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä, jotka vaikuttavat kilpailuun osallistumiseen. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän, kilpailun yhteistyökumppanit sekä edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjällä on oikeus muuttaa, jatkaa tai keskeyttää kilpailu järjestäjän päätöksellä teknisen ongelman tai muun ylivoimaisen esteen vuoksi. Osallistujilla ei tässä tapauksessa ole oikeutta korvaukseen.

Kilpailua koskevat tiedustelut voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen markkinointi@kampcollectionhotels.com.