Lämmin kiitos avustanne! Keräys on päättynyt ja talvivarusteet toimitettu Illusiaan.

Hotel Fabian järjesti yhdessä Sininauhasäätiön kanssa keräyksen kodittomien hyväksi.

Päiväkeskus Illusiat ovat kynnyksettömiä, yhteisöllisiä kohtaamispaikkoja Helsingin Vallilassa, Vantaan Koivukylässä ja Espoon Leppävaarassa. llusiassa voi hoitaa monia arjen asioita, kuten käyttää wc:tä ja suihkua, pestä pyykkiä, levätä rauhassa sekä saada ruokaa ja lahjoitusvaatteita. Monelle kodittomalle tämä on ainut paikka, jonne päästä lämpimään lepäämään. Heistä nuorten osuus kasvaa vauhdilla.

Sininauhasäätiö on auttanut suomalaisia nuoria yli 60 vuoden ajan saamaan suojaa, pääsemään irti päihteistä, tukenut nuoria mielenterveyden haasteissa ja ollut avain parempaan ja kirkkaampaan huomiseen.

Keräsimme yhdessä 29.11. mennessä peräti kaksi rullakollista talvivarusteita kodittomille nuorille!

  • Lämpimiä talvitakkeja
  • Pipoja ja hanskoja
  • Lämpimiä sukkia (villasukkia!)
  • Kaulaliinoja

Kiitos, kun autoit kanssamme! 💛

Sininauhasäätiö

Sininauhasäätiö tekee vaikuttavaa ja vastuullista työtä asunnottomuuden poistamiseksi ja haavoittuvassa asemassa olevien auttamiseksi.

Sininauhasäätiö auttaa yhteiskunnassa kaikkein haavoittuvimmassa asemassa olevia ihmisiä. Heitä ovat esimerkiksi eri syistä asunnottomuutta kokevat tai asunnottomuusuhan alla olevat ihmiset ja ihmiset, joilla on päihderiippuvuutta ja mielenterveyshaasteita. Usein he ovat myös jääneet yhteiskunnan palvelujen ulkopuolelle. Työn lähtökohtia ovat asiantuntijuus sekä yksilön ja ihmisarvon kunnioitus.

Sininauhasäätiön toiminnan ytimen muodostavat erilaiset kehittämishankkeet ja vakiintuneet toimintamuodot. Säätiö auttaa ihmisiä ruohonjuuritasolla ja tekee innovatiivista kehittämistyötä asunnottomuuden poistamiseksi, päihdehaittojen vähentämiseksi sekä osallisuuden lisäämiseksi.


Katu ei ole koti

Sininauhasäätiö järjestää vuosittain Katu ei ole koti -kampanjan, jossa kerätään varoja kodittomien tukemiseksi.

HEY FABULOUS YOU!

Liity Fabianin ystäväksi ja saat ensimmäisenä parhaat hotellietumme sekä kutsuja tapahtumiimme. Lisäksi saat ekslusiivisia etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin. Jättämällä meille yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Hotel Fabianille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.