Hoitola Katriina & Hotel Fabian

Rentouttavaa kokonaisvaltaisesti hoitavaa ammattihierontaa yli 20 vuoden kokemuksella Hotel Fabianissa kätevästi ja helposti hotellilla joko itsellesi tai vaikka yllätyksenä matkakumppanillesi.

Hotel Fabianin yrityskumppanina toimii yksityisyrittäjä Katriina "Kati" Serenius. Hoitola Katriina tarjoaa yhteistyössä hotellimme kanssa hyvinvointipalveluna hierontaa hotellivieraillemme. Palvelu tehdään hotellin 1. kerroksessa hotellihuoneessa 101 tukevalla suomalaisvalmisteisella kannettavalla hierontapöydällä.

Katriina Serenius on toiminut ammattihierojana yli 20 vuoden ajan. Hän on suorittanut hieronnan ammattitutkinnon sosiaali- ja terveysalan oppilaitoksessa ja tämän jälkeen täydentänyt osaamistaan myös erilaisia erikoiskoulutuksin, kuten lymfa-hieronnan perusteet SKY-opistossa.

Voit varata hieronnan vain jos olet majoittunut Hotel Fabianiin. Hieronta on 60 minuuttia ja se räätälöidään toiveidesi mukaan. Katso tarkemmat tiedot ja peruutusehdot alta.

Hieronnan hinta lisätään huoneen laskulle. Jos huoneenne on varattu eri henkilön nimellä kuin hieronta, mainitsethan siitä lisätietokentässä varatessasi aikaa hierojalle.

Jos varaat hieronnan molemmille huoneessa majoittuville, valitse varauskalenterista hieronta kahdelle.Toiveidesi mukaan räätälöity 60 min hieronta tai 30 min hieronnat kahdelle

Varattavissa on 60 minuutin hieronta, jossa keskitytään asiakkaan toivomusten mukaisesti joko niska-hartiaseutuun, selkään, jalkoihin, käsiin tai kokonaisvaltaisesti koko kehoon. Jokaiselle asiakkaalle varataan täydet 60 minuuttia ja voit keskustella hieroja Katriinan kanssa omista toivomuksistasi joko etukäteen varausvaiheessa tai paikan päällä.

Voit varata myös 30 minuutin rentouttavan hieronnan itsellesi ja huonetoverille. Ajat on mahdollista aikatauluttaa peräkkäin. Myös nämä hieronnat räätälöidään toiveidenne mukaan.

Katriinan työskentelytyyli on rauhallinen ja läsnäoleva. Hänen asiakaskuntansa on pitkäaikaista ja sitoutunutta ja saaneet apua mm. erilaisiin kipu- ja lihasjännitystiloihin. Ennen kaikkea Katriina tarjoaa kuitenkin rentouttavan hetken omaa aikaa ja omaan hyvinvointiin panostamista.

Huolehdimme turvallisuudestasi

Hieronta toteutetaan hotellin tiloissa, joiden puhtaudesta huolehditaan päivittäin. Hierojamme huolehtii tarkasti omasta hygieniasta, käsienpesusta ennen ja jälkeen hieronnan sekä kaikkien hoidon aikana käytettävien tuotteiden ja välineiden, kuten hierontapöydän, puhtaudesta.

Ethän tule hierontaan tai perut jo varatun ajan, mikäli olet flunssainen tai tunnet oireita alkavasta sairaudesta.

Katriinan asiakkaat kuuluvat hänen potilasturvansa piiriin. Kerrothan mahdollisista leikkauksista tai vaivoista, jotka toivot otettavan hieronnan aikana huomioon.

Varaaminen ja varausehdot

Varaaminen tapahtuu Timma-palvelun kautta ja asiakas kuittaa suoritetun käynnin hoidon jälkeen. Hieronta lisätään huonelaskuusi. Helppoa ja vaivatonta!

Vapaat ajat näet varausjärjestelmästä. Mikäli haluat siirtää varatun ajan tai sinulla on lisäkysymyksiä, tavoitat hierojamme parhaiten puhelimitse +358405619980 sekä sähköpostilla katriina.serenius@gmail.com.


Peruutusehdot: Voit peruuttaa ajan ajanvarausjärjestelmän kautta. Aika tulee perua viimeistään 2 päivää ennen varatun ajankohdan alkua. Tämän jälkeen perutut ja perumatta jätetyistä varauksista veloitetaan 50% hoidon hinnasta. Varaus on mahdollista siirtää olemalla yhteydessä Katriinaan: katriina.serenius@gmail.com tai +358405619980.

HEY FABULOUS YOU!

Liity Fabianin ystäväksi ja saat ensimmäisenä parhaat hotellietumme sekä kutsuja tapahtumiimme. Lisäksi saat ekslusiivisia etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin.