Hei!

Antoisa kesän 2023 yhteistyömme Hidasta elämää -hyvinvointiyhteisön kanssa on nyt majoituspakettien osalta päättynyt, mutta olet lämpimästi tervetullut vierailulle Hotel Fabianiin ja Hidasta elämää -puodista voit tilata yhteistyöpaketissamme olleita tuotteita.

Tervetuloa!

- Hotel Fabianin tiimi

------------

Mikä Hidasta elämää?

Hidasta elämää on Suomen suurin kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin media, jonka sisällön tuottajina toimivat asiantuntijat ja bloggarit. Hidasta elämää on alusta ihmisille, joita yhdistää halu jakaa välineitä itsetuntemukseen. Vuonna 2007 perustettu Hidasta elämää on tänä päivänä iso yhteisö, jonka lukijat ovat kiinnostuneita itsestään oppimisesta, itsensä ja ihmissuhdetaitojensa kehittämisestä sekä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

Liity yli 200 000 seuraajan Hidasta elämää -yhteisöön sosiaalisessa mediassa ja osallistu ystävänpäivänä alkavaan somekilpailuun! Instagram | Facebook


HEY FABULOUS YOU!

Liity Fabianin ystäväksi ja saat ensimmäisenä parhaat hotellietumme sekä kutsuja tapahtumiimme. Lisäksi saat ekslusiivisia etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin. Jättämällä meille yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Hotel Fabianille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.