Kesäloma Helsingissä -20 %

Tähtitorninmäen tasanteelta näkyy kauas merelle. Risteilylaivoja seisoo satamassa. Maailmanpyörässä ihmiset ihastelevat kesäistä Helsinkiä yläilmoista. Puisto on vetänyt ylleen vihreän eri sävyt ja kukat kurkottelevat kohti aurinkoa. Aamulla maistelen kaikkea mahdollista Hotel Fabianin aamiaisella sisäpihan terassilla.

Tervetuloa nauttimaan kesälomasta Helsingin kotoisaan Hotel Fabianiin!

Vastassasi on iloinen henkilökuntamme, jolla on aikaa juuri sinulle. Tilaa etukäteen huoneeseen pullo samppanjaa juhlan kunniaksi. Nuku sikeästi rauhallisessa tyylikkäässä huoneessa. Käy illallisella keskustan mainioissa ravintoloissa ja tee pitkä kävely rantaa pitkin aina Eiraan ja Hernesaareen asti.

Fabulous Summer -etusi -20 %

Kesän ihana majoitusetusi sisältää:


Ehdot: Voit peruuttaa varauksesi 7 vuorokautta ennen saapumispäivää. Kampanjahintaisia huoneita rajoitettu määrä per päivä. Kampanja koskee vain uusia varauksia eikä ole yhdistettävissä toiseen tarjoukseen. Hinta on käytettävissä vain vapaa-ajan matkustukseen, ei laskutusta. Hotellilla on oikeus rajoittaa saatavuutta.

HEY FABULOUS YOU!

Liity Fabianin ystäväksi ja saat ensimmäisenä parhaat hotellietumme sekä kutsuja tapahtumiimme. Lisäksi saat ekslusiivisia etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin. Jättämällä meille yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Hotel Fabianille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.