Alvar Pet -lemmikkipaketti 🐾

Yhdessä ystävämme Alvar Petin kanssa Hotel Fabian toivottaa sinut tervetulleeksi karvakamun kanssa hotellilomalle!

Ota pörröinen ystäväsi mukaan ja suuntaa lemmikkisi kanssa Hotel Fabianiin. Lemmikkipakettimme sisältää kaiken tarpeelliseen onnistuneeseen Helsinkilomaan.

Kesällä 2024 teemme yhteistyötä suomalaisen vastuullisen koiranruokamerkki Alvar Petin kanssa, jonka missio on minimoida hiilitassunjälki. Lemmikkipakettimme sisältää rajoitetun ajan Alvar Petin herkullisia ja tarpeellisia tuotteita koiravieraalle: herkkuja, poropuruluun ja kakkapusseja.

Hotel Fabian on täydellinen majoituspaikka koiranomistajalle. Tähtitorninvuoren puisto sijaitsee aivan naapurissa ja merenrantaa pitkin voitte nelijalkaisen ystävän kanssa lenkkeillä aina Hernesaareen asti. Sisäpihamme suosituista LUX-huoneista astut ulko-ovestasi suoraan pihalle, ei hissejä tai kulkua vastaanoton kautta.

Kun tulet koirasi kanssa majoittumaan huhti-elokuussa 2024:

Alvar Pet -lemmikkipaketti

+20 € / yö / koiravieras

sisältää:

 • lemmikkipyyhkeen lainaan
 • ruokakupin lainaan
 • Vinkit lähialueen parhaisiin koirapaikkoihin
 • Alvarin biohajoavia koirankakkapusseja
 • Alvar Petin herkkusetin koulutukseen tai hemmotteluun:
  Nugetti -herkkupalat (120g)
  Fisu & Sipsi -herkkupalat (120g)
  Alvarin Hukkatikku Poro

Alvar Petin herkut valmistetaan kestävistä ja luonnollisista pohjoismaisista raaka-aineista, kuten kalasta ja perunasta, ilman viljoja tai lisäaineita.

HUOM! Lisää lemmikkipaketti mukaan huonevaraukseesi lisäpalvelut-osiosta.


Tiedustelut myyntipalvelusta:
ma - pe klo 9.00 – 17.00
Puh. (09) 6824 2820 / sales@hotelfabian.fi

We don´t mind if you stay longer!

HEY FABULOUS YOU!

Liity Fabianin ystäväksi ja saat ensimmäisenä parhaat hotellietumme sekä kutsuja tapahtumiimme. Lisäksi saat ekslusiivisia etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin. Jättämällä meille yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Hotel Fabianille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.