Majoitu kissan kanssa

Hotel Fabian toivottaa myös lemmikit tervetulleiksi lomailemaan! Kissan kanssa majoittuville tarjolla erityinen paketti yhteistyössä Brit Caren kanssa.

Ota pörröinen ystäväsi mukaan ja suuntaa lemmikkisi kanssa Hotel Fabianiin. Yhteistyössä lemmikkiruokavalmistaja Brit Care Finlandin kanssa kesällä 2021 lanseerattu StayCATion-majoituspakettimme tekee paluun! 

Lemmikkipakettimme sisältää kaiken tarpeelliseen onnistuneeseen Helsinki-lomaan. Brit Caren StayCATion -majoituspaketti on varattavissa 31.12.2022.

Brit Care StayCATion -majoituspaketti sisältää:

  • Majoituksen Hotel Fabianissa valitsemassasi huoneluokassa
  • Buffetaamiaisen
  • Brit Caren tarjoamat varusteet kissalle odottamassa teitä huoneessanne *
  • Brit Caren lahjakassin, jossa kotiinvietävää
  • Lemmikkilisämaksun (normaalisti + 15 € majoituksen hintaan)
  • Pyydettäessä raapimisalusta ja boksi hiekkoineen kissan tarpeita varten. Moni kissa on kuitenkin saniteettitiloistaan tarkka, joten tuottehan mahdollisuuksien mukaan kissalle tutun vessan mukananne. Jos kissanne on kova raapimaan huonekaluja, tuottehan lemmikille tutun raapimisalustan mukananne.

* Brit Caren StayCATion-huoneesta löytyy Brit Caren herkut ja ruoat, Brit Caren ruokakuppi, lelu sekä kaksi hauskaa piiloutumiseen ja leikkimiseen tarkoitettua itse koottavaa Brit Care Funny Box -pahvilaatikkoa. 


Tiedustelut myyntipalvelusta:    
ma - pe klo 9.00 – 17.00 
Puh. (09) 6824 2820 / sales@hotelfabian.fi

We don´t mind if you stay longer!