Pyjamabileet ystävien kera

Keksitkö mitään hauskempaa kuin pukeutua mukavaan oloasuun, täyttää kulhot herkuilla ja viettää riemukas ilta parhaiden ystävien kanssa? Kodikas Hotel Fabian lähellä merta ja Helsingin keskustan palveluita tarjoaa tähän nyt tyylikkäät puitteet. Aikuisten pyjamabileisiin kuuluu tietysti myös pullo kuohuvaa!

Nukkukaa pitkästä aikaa kunnon yöunet tai vaihtakaa kuulumisia yön pikkutunneille asti. Aamulla nautitte vielä herkullisen aamiaisen ja voitte aamukahvin äärellä yhdessä päättää, miten illan lautapelimestari palkitaan tai mikä on valintanne seuraavalle leffamaratonille.

Pyjamabileet -majoituspaketti sisältää:

  • Majoituksen valitsemassanne huoneluokassa
  • Valikoiman erilaisia herkkuja (kuten vaahtokarkkeja, hedelmiä tai marjoja, karamelleja ja sipsejä)
  • Pullon Proseccoa ja kuohuviinilasit
  • Herkullisen buffetaamiaisen Hotel Fabianissa

Peruutusehdot: Varausten peruutukset ja muutokset tulee tehdä viimeistään puoliltaöin kaksi päivää ennen saapumista. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista ja muutoksista hotelli veloittaa 1 yön majoituksen.

HEY FABULOUS YOU!

Liity Fabianin ystäväksi ja saat ensimmäisenä parhaat hotellietumme sekä kutsuja tapahtumiimme. Lisäksi saat ekslusiivisia etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin. Jättämällä meille yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Hotel Fabianille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.