Paljon onnea, Hotel Fabian!

12-vuotisen taipaleen kunniaksi tarjoamme synttärimajoitusedun vieraillemme!

Kiitos teille, jotka olette kulkeneet matkassamme jo 12 vuotta ja tervetuloa kaikki uudet tuttavuudet! Yli vuosikymmenen olemme ottaneet vieraamme vastaan kuin hyvät ystävät. 

Tarjoamme teille syntymäpäivän kunniaksi majoitusedun -20 % päivän huonehinnasta! Varaa 4.9.2022 mennessä ja majoitu 26.8.-21.12.2022. 

Majoitus sisältää

  • Majoituksen Hotel Fabianissa valitsemassasi huoneluokassa
  • Raikkaan ja ravitsevan buffetaamiaisen


Ehdot: Varauskalenterissa näkyvä hinta on alennettu hinta. Etuhintaisia huoneita rajoitettu määrä per päivä. Etu koskee vain uusia varauksia eikä ole yhdistettävissä toiseen tarjoukseen. Hinta on käytettävissä vain vapaa-ajanmatkustukseen, ei laskutusta eikä maksua yrityskortilla.


Hauska tutustua!

Kodikas boutique-hotelli Hotel Fabian Helsingin Kaartinkaupungissa on suunnattu erityisesti omatoimiseen matkailuun tottuneelle nykypäivän matkailijalle. Se soveltuu mainiosti pitkäaikaisempaan majoitukseen ja on löytänyt paikkansa myös lemmikinomistajien, perheiden, ystävien ja pariskuntien staycation-kohteena. 

Hotel Fabian sijaitsee rauhallisen kadun varrella kivenheiton päässä Helsingin ydinkeskustasta. Meiltä löytyy 58 huonetta kolmesta huoneluokasta; ComfortStyle ja Lux, sekä baari ja viihtyisä sisäpiha. Erikoisuutena hotellissa on yhdeksän tilavaa mini-keittiöllä varusteltua Lux-huonetta!