FABIAN CARES: HAUSKA TAVATA

Fabian Cares -sivuillamme pääset tutustumaan fabianilaisiin! Kerromme hyvistä teoista omassa arjessamme, jotka tuovat meille iloa, ja miten sinäkin voit auttaa yhdessä erilaisten hyvää tekevien tahojen kanssa. Jaamme myös omat vinkkimme tekemiseen Helsingissä!


TUTUSTU FABIANILAISIIN: Myyntipäällikkö Patricia


Kuka olet ja mitä päivittäiseen työhösi kuuluu?

Olen Patricia Herlin ja toimin hotelliperheemme myyntipäällikkönä. Yksi näistä ihanista hotelleista on kodikas Hotel Fabian!

Työstäni juuri nyt tekee erityisen mielenkiintoista, että omistajamme Nordic Choice Hotelsin nimi vaihtuu Strawberryksi. Vieraamme pääsevät liittymään osaksi Strawberryä, kerryttämään pisteitä ja nauttimaan monipuolisista eduista! Päivittäisessä työssäni hoidan sekä paikallista että kansainvälistä yrityspuolen myyntiä osana upeaa Strawberry Finland myyntitiimiämme.

Minkälaiset teot tuottavat sinulle hyvän mielen?

Arjessani eniten ilahduttaa iloiset ja ystävälliset ihmiset ja siksi pyrin aina siihen myös itse! Ele voi olla hyvin pienikin ja sillä voi pelastaa toisen päivän ihan vain toivottamalla hyvää huomenta tai kiittämällä. “Kohtele toisia, kuten toivot itseäsi kohdeltavan” on minun mottoni!

Tähän liittyy vahvasti myös itselleni tärkeä asia eli kaikkien välillä vallitseva tasa-arvo ja sen kunnioittaminen. Siksi olen aivan erityisen ylpeä edustamastani yrityksestä ja että tänä vuonna koko Strawberry Finland on virallinen Priden kumppani. Meidän ovemme ovat avoinna kaikille riippumatta siitä ketä rakastat tai keneksi identifioidut, kuten omistajamme Petter Stordalen sanoo.

Mikä on parasta Fabianissa työskentelyssä?

Fabianille työskentelyssä ja ylipäätään työssäni parasta ovat asiakkaat ja kollegat. Olen hyvin ulospäin suuntautunut, puhelias ja sosiaalinen ja rakastan tutustua uusiin ihmisiin! Fabianin asiakaskunta on hyvin kansainvälinen ja monipuolinen.

Hotellia itsessään on ihana myydä: aina kun puhun asiakkaiden kanssa ja kerron heille hotellista, on kuin kutsuisin heidät omaan kotiini. Sellainen Fabian monelle bisnesvieraallemme on: toinen koti Helsingin ytimessä. Myyntimielessä Fabian erottuu sisäpihan LUX-huoneillaan, jotka tuon aina esiin. Koska niissä on sisäpihalle oma sisäänkäynti ja minikeittiö, ne sopivat hyvin pidempään Helsingissä vieraileville.

Mitä suosittelet tekemään Helsingissä?

Lähde tutkimusmatkalla ja nimenomaan kävellen! Siten saat kaiken irti Helsingin upeasta arkkitehtuurista. Rakastan historiaa ja vanhoja jugend-rakennuksia. Meidän hotelliperheemme jugend-linna GLO Hotel Art on täynnä tarinoita. Vaikka asuisit itse Helsingissä, niin pysähdy joskus ja katso ympärilläsi – meillä on ihana kaunis pääkaupunki.

Kesää kohti suosittelen tietysti nauttimaan runsaasta tapahtumatarjonnastamme: vieraile kesäteatterissa Suomenlinnassa, Flow-festareilla Suvilahdessa viimeistä kertaa ja osallistu tietysti Pride-kulkueeseen. Me olemme siellä myös mukana! Ja suosittelen tietysti varaamaan Fabianin Fabulous Pride -paketin. Pääset majoittumaan ihanaan Fabianiin ja nauttimaan Pride Cocktailin sisarhotellimme tyylikkäässä baarissa Bar Lilla e aivan siinä Fabianin lähistöllä.


Kerro meille mieleenpainuvimmasta iloisesta kohtaamisesta töissä!

Viime vuonna elokuussa juhlimme perinteisesti Hotel Fabianin synttäreitä ja juttelin siellä erään vanhemman herrasmiehen kanssa. Hän oli kotoisin Ruotsista ja työn takia matkustaa paljon Suomeen ja asuu aina Fabianissa.

Hänellä oli mukanaan kaksi ystävää Tukholmasta, sillä heillä on oma “Mannerheim-kerho” eli kaikki Mannerheimiin liittyvät asiat kiinnostavat heitä paljon. He olivat käyneet muun muassa Ravintola Savoyssa syömässä Vorschmackia ja juomassa Marskin ryyppyä Mannerheimin kunniaksi ja jopa istuivat Mannerheimin “omassa” pöydässä.

Juttelimme paljon ja pitkään ja kävi ilmi, että olemme kaikki merenelävien suuria ystäviä. Sain sitten kutsun käydä heidän kanssaan syömässä äyriäisiä seuraavan kerran kun olen Tukholmassa! Aion ehdottomasti ottaa yhteyttä, kun lähden seuraavan kerran Ruotsiin – oli niin mukavaa jutella näiden herrojen kanssa ja heillä oli monia kiehtovia elämäntarinoita kerrottavanaan!


Mikä oli tänään sinun #PäivänHyväTeko?

Kuten aiemmin totesin, pienet eleet merkitsevät! Tänään pidin ovea auki äidille, jolla oli hieman haasteita kolmen pienen lapsen kanssa. Pieni juttu minulle, mutta äiti oli erittäin kiitollinen! Ja hei, toinen hyvä teko olisi tarjota uudelle yritysasiakkaalle majoitusratkaisu Helsingin parhaista hotelleista eli ottakaahan yhteyttä vaikka LinkedInissä!

Patricia Herlin, Myyntipäällikkö, Hotel Fabian


-----

Tervetuloa Hotel Fabianiin!

We Don't Mind If You Stay Longer.