Talven viipymäetu Helsinkiin

Viivy pidempään, etu jopa -30 %

Ota lapset mukaan ja suuntaa koko perheen kera talviseen Helsinkiin. Tai jos talvilomaan riittää töistä vapaapäiviä, ota mukaan puoliso tai ystävä ja varaa loma nyt esimerkiksi maaliskuun puolelle. On ihanaa, kun on mitä odottaa!

  • Viivy vähintään kaksi yötä Hotel Fabianissa ja säästä jopa -30 %. 
  • Majoittua voit 31.3. asti.
  • Etu sisältää herkullisen buffet-aamiaisen.

Peruutusehdot: Varausten peruutukset ja muutokset tulee tehdä saapumista edeltävään päivään klo 18.00 mennessä. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista ja muutoksista hotelli veloittaa 1 yön veloituksen. Saapumatta jättämisestä veloitetaan 1 yön veloitus. Rentouttavaa hierontaa hotellilla

Kokonaisvaltaisesti hoitavaa ammattihierontaa yli 20 vuoden kokemuksella Hotel Fabianissa kätevästi ja helposti varaamassasi huoneessa yhteistyökumppaniltamme Hoitola Katriinalta.

Anna matkakumppanille tunti omaa aikaa ja varaa hänelle hieronta Hotel Fabianissa. Sillä välin voit lähteä tutkimaan miltä näyttää talvinen maisema merelle Tähtitorninmäeltä tai käydä kahvilla Kauppatorilla.

Varattavissa on 60 minuutin hieronta, jossa keskitytään asiakkaan toivomusten mukaisesti joko niska-hartiaseutuun, jalkoihin, käsiin tai kokonaisvaltaisesti koko kehoon. Jokaiselle asiakkaalle varataan täydet 60 minuuttia ja voit keskustella hieroja Katriinan kanssa omista toivomuksistasi joko etukäteen varausvaiheessa tai paikan päällä.