Hauska tavata!

Helsingin sydämessä sijaitseva 58 huoneen boutique-hotelli Fabian toivottaa vieraansa tervetulleeksi ainutlaatuisen vieraanvaraiseen ilmapiiriin.

Meiltä Hotel Fabianista on vain lyhyt kävelymatka Kauppatorille, Esplanadin puistoon sekä esimerkiksi Designmuseoon. Kesäisin hotellimme vehreä sisäpiha tulvii luonnonvaloa tarjoten viihtyisän oleskelupaikan muutaman askeleen päässä kaupunginvilinästä. Hotellihuoneidemme yksityiskohdat on valittu huolella täydentämään kotoisaa tunnelmaa.

Hotel Fabianista löytyy kolme huoneluokkaa: Comfort, Style ja LUX. Hotellimme erikoisuus ovat sisäpihan LUX-huoneet, joissa on oma ulko-ovi ja minikeittiö. Nämä huoneet ovatkin erityisen suosittuja pitkäaikaismajoittujien keskuudessa.

Vieraanamme nautit hotellilla ravitsevan ja raikkaan aamiaisen. Voit hyödyntää myös kulman takana sijaitsevan sisarhotellimme kuntosalia.

Prefer English? Please jump here!

TUTUSTUMISETU: HOTELLIYÖ –20 %

Tervetuloa tutustumaan Hotel Fabianiin! Varaa hotelliyö uuden ystävän etuhintaan –20 % päivän hinnasta ja majoitu 30.12.2023 mennessä.

Varaamalla tutustumisyön, jätät helposti samalla yhteystietosi iloiselle myyntipäälliköllemme Philipille, joka on teihin yhteydessä ja voitte keskustella yrityksenne majoitustarpeista.


Tilaa toki myös uutiskirjeemme, niin saat hotellijohtajamme Katin terveiset, majoitusetuja ja muita uutisia silloin tällöin sähköpostiisi!MIKSI HOTEL FABIAN?

  • Erinomainen asiakaspalvelu – Olemme pieni hotelli, joten meillä on aikaa keskittyä vieraisiimme
  • Hyvin pidetty tyylikkään kodikas hotelli – kuin tulisit hyvän ystävän kotiin
  • Rauhallinen sijainti kuitenkin lyhyen kävelymatkan päässä keskustasta


FABBARIUM

Inspiroiva ja luonnonvaloa täynnä oleva tila iltapäivän tapaamisiin ja palavereihin? Kyllä, kiitos! Aamiaishuoneen yhteydessä sijaitseva lasiseinäinen Fabbarium-terassimme kutsuu tehokkaan, inspiroivan ja tunnelmallisen iltapäivän viettoon.JUTELLAAN LISÄÄ!

Myyntipäällikkömme

Jean-Philip Cronstedt
philip.cronstedt@strawberry.fi
0505986467

"Hei! Olen Philip ja työskentelen Strawberry Finlandin upeassa myyntitiimissä. Ollaan yhteydessä ja keskustellaan yrityksenne, järjestönne tai yhteisönne majoitustarpeista Helsingin keskustassa. Voimme jutella suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi!"

Hotellimme vastaanotto:
09 6128 2000
info@hotelfabian.fi

Varaukset:
09 5619 2706
sales@hotelfabian.fi