FABIAN CARES: HAUSKA TAVATA

Fabian Cares -sivuillamme pääset tutustumaan fabianilaisiin! Kerromme hyvistä teoista omassa arjessamme, jotka tuovat meille iloa, ja miten sinäkin voit auttaa yhdessä erilaisten hyvää tekevien tahojen kanssa. Jaamme myös omat vinkkimme tekemiseen Helsingissä!


TUTUSTU FABIANILAISIIN: Myyntipäällikkö Philip


Kuka olet ja mitä päivittäiseen työhösi kuuluu?

Olen Jean-Philip Cronstedt, mutta aikalailla kaikki kutsuvat Philipiksi, ja toimin myyntipäällikkönä Strawberry Finlandin keskitetyssä tiimissä. Aloitin firmassa vuonna 2009 kesätyöntekijänä hotelli Klaus K:n vastaanotossa, kun olin vielä lukiossa. Viihdyin niin hyvin, että vastaanotossa vierähti lopulta 10 vuotta!

Pandemian jälkeen koin, että oli aika jollekin uudelle ja hain myyntipalveluumme vuonna 2021. Sieltä sain uutta oppia noin vuoden ajan ja valmistuin samalla kauppatieteiden maisteriksi. Sitten myyntitiimimme avautui paikka, jota hain ja onnekseni sain pestin ja jatkaa yhä samassa yrityksessä.

Matka on siis ollut jo tähän asti vauhdikas ja nyt päivittäiseen työhöni kuuluu B2B-myynti, yritysasiakkaistamme huolehtiminen ja uusasiakashankinta. Olen osa kaupallista tiimiä ja teen tiivistä yhteistyötä koko Strawberry hotelliperheemme kanssa. Mukaan liittyi juuri uusi hotelli Hotel Ax, josta olemme innoissamme.


Minkälaiset teot tuottavat sinulle hyvän mielen?

Hyvää voi onneksi tehdä monella tavalla! Se voi olla jonkin pieni teko tai omistautumista vapaaehtoisena tai rahallista tukemista. Keinoja auttaa ja hyvää tekeviä tahoja on valtavasti! Itse olen iloinen, että oma yrityksemme osallistuu monella tavoin hyväntekeväisyyteen. Olen ylpeä Strawberryn WeCare-ohjelmasta, jossa huomioidaan ympäristölliset, sosiaaliset ja taloudelliset vastuut.

Yksi esimerkki on nyt joulun alla järjestettävät Lonely Christmas Tree -keräykset hotelleissamme. Hotel Fabianiassa on jo vuosia kerätty lahjoituksia Loviisan kissatalon kodittomille kissoille. Fabianissa on nyt meneillään myös talvivarusteiden keräys kodittomien nuorten hyväksi ja olen menossa mukaan viemään takkeja päiväkeskus Illusiaan marraskuun lopussa.

Ja tietysti myyjänä on sanottava, että uuden yrityssopimuksen solmiminen tuo hyvän mielen! Saan tarjota asiakkaillemme laadukasta palvelua laajasta portfoliostamme.


Mikä on parasta Fabianissa työskentelyssä?

Fabianin myyntiä olen hoitanut kesästä 2022 ja tykkään työskennellä Fabianin vahvan brändin parissa. On ollut helppoa päästä osaksi kotoisan boutique-hotellin tiimiä.

Fabianin palvelu on laadukas ja hotelli sijaitsee mainiolla paikalla pienen kävelyn päässä Helsingin keskustasta ja meren rannasta, joten sitä on kiva myydä! Olenkin huomannut, että kun joku Fabianiin tutustuu, niin yleensä myös tykästyy. Fabianilla on vahva kanta-asiakaspohja. Pidempiin majoitusajanjaksoihin Fabian on verraton! Muissa hotellissamme ei ole huoneluokkaa, josta löytyy minikeittiö.

Teen paljon yhteistyötä Fabianin vastaanottopäällikkö Matsin kanssa ja hänen kanssaan on todella kiva tehdä töitä! Fabianiin on myös kiva mennä työskentelemään kodikkaaseen aulaan ja seurailemaan samalla hotellin arkea. Samalla voi nauttia hotellin aamiaisen, joka on Fabianissa hyvä ja ravitseva!


Mitä suosittelet tekemään Helsingissä?

Helsinki on näppärä ottaa haltuun kävellen tai pyöräillen. Voit myös ladata Reveel-sovelluksen ja lähteä omatoimiselle kierrokselle esimerkiksi Suomenlinnaan tai tutustua Helsingin keskustan arkkitehtuuriin ja kuunnella sovelluksen kautta tarinoita paikasta.

Nautin hyvästä oluesta ja Suomessa meillä onkin onneksi rikas tarjonta pienten panimoiden oluita! Helsingistä löytyy paljon viihtyisiä pubeja ja baareja. Omia suosikkejani ovat lämminhenkisen Pub Ludvig Ludviginkadulla sekä ravintola-baari Badger & Co Korkeavuorenkadulla. Fabianin omassa aulabaarissa pääsee myös nauttimaan oluita ja luomuviinejä ja kesäisin sisäpihan suojaisalla terassilla kelpaa viettää aikaa!


Kerro meille mieleenpainuvimmasta iloisesta kohtaamisesta töissä!

Kymmenen vuoden ajalta vastaanotossa on jäänyt mieleen lukemattomia kohtaamisia, mutta ehkä yleisesti ne pienet teot sielläkin, kun on tehnyt vieraan iloiseksi. Ja kun saa jonkun vastoinkäymisen käännettyä voitoksi. Erityisesti silloin kun pystyy asiakaspalvelijana tekemään vähän vielä enemmän ja ylittämään odotukset. Muistan esimerkiksi, kun työskentelin Klaus K:n vastaanotossa ja saapuva vieras soitti eikä löytänyt hotellia. Sen sijaan että annoin ohjeita, lähdin itse hakemaan hänet hotellille. Vieras oli todella kiitollinen. Tässä hiljattain puolestaan hoidin erään ison 20 huoneen ryhmävarauksen ja varaaja välitti ihan vieraiden tasolta kiitosta hyvin hoidetusta työstä. Tällaiset tilanteet jäävät kyllä mieleen.

Mikä oli tänään sinun #PäivänHyväTeko?

No nyt on vielä aikaista niin tänäänhän ehtii vielä vaikka mitä! Mutta mainittakoon, että päivän hyvä teko oli varmasti lähteä mukaan tähän Fabianin henkilökunnan juttusarjaan! On ilo olla osa Fabianin tiimiä.

Jean-Philip Cronstedt, myyntipäällikkö, Hotel Fabian

-----

Tervetuloa Hotel Fabianiin!

We Don't Mind If You Stay Longer.