FABIAN CARES: HAUSKA TAVATA

Fabian Cares -sivuillamme pääset tutustumaan fabianilaisiin! Kerromme hyvistä teoista omassa arjessamme, jotka tuovat meille iloa, ja miten sinäkin voit auttaa yhdessä erilaisten hyvää tekevien tahojen kanssa. Jaamme myös omat vinkkimme tekemiseen Helsingissä!


TUTUSTU FABIANILAISIIN: Revenue Manager Linn


Kuka olet ja mitä päivittäiseen työhösi kuuluu?

Olen Linn Allos-Reid ja olen työskennellyt Kämp Collection Hotelsilla, nykyisin Strawberry Finland, vuodesta 2016 eri tehtävissä. Aloitin GLO-hotellien vastaanotossa, josta siirryin keskitettyyn myyntipalveluun ja sieltä kaupalliseksi assistentiksi. Nyt olen Revenue Manager ja vastuullani on useampia hotelliperheemme hotelleja.

Päivittäiseen työhöni kuuluu varmistaa, että Fabianin huoneet ovat varattavissa eri varauskanavissa ja varaukset kulkeutuvat oikein hotellimme varausjärjestelmään. Seuraan tarkasti majoitusmyynnin kehitystä ja Helsingin hotellimarkkinaa. Työskentelen myös läheisesti markkinoinnin ja hotellin kanssa elämyksien ja etujen luomisessa, kuten perinteiset kesäviipymät ja tämän kesän spesiaali Hidasta elämää -paketti.

Työssäni yhdistyvät markkinatuntemuksen lisäksi myyntilukuihin vaikuttava tiedonseuranta ja analysointi sekä matkailuun liittyvien trendien seuraaminen. Tämä saattaa kuulostaa melko tekniseltä ja olennainen osa työtäni onkin muotoilla kaikki kerätty tieto ymmärrettävään muotoon työyhteisölleni!

Minkälaiset teot tuottavat sinulle hyvän mielen?

Auttaminen mahdollisuuksien luomisen kautta etenkin lapsille. Lahjoitan puolisoni kanssa kuukausittain Vammaisten lasten ja nuorten tukisäätiölle (Vamlas) sekä Pelastakaa Lapset ry:lle. Harrastukset ja vapaa-ajan aktiviteetit ovat tärkeitä kaikille lapsille. Vamlas edistää vammaisten lasten ja nuorten osallisuutta ja yhdenvertaisuutta yhteiskunnassa sekä auttaa itsenäisemmän arjen saavuttamisessa.

Hotelliperheemme tekee yhteistyötä myös we4you hyväntekeväisyysyhdistyksen kanssa, joka tukee vakavasti sairaita lapsia ja nuoria sekä heidän perheitään. Olemme saaneet toteuttaa lasten toiveita ravintolaillallisista ja hotelliyöpymisistä.


Mikä on parasta Fabianissa työskentelyssä?

Työpisteeni sijaitsee pääkonttorillamme ja olen siksi harvemmin paikan päällä Fabianissa, mutta tiivis ja toimiva työyhteisön henki ulottuu myös hotellin ulkopuolelle. Fabianissa parasta ovat ehdottomasti ihmiset ja tiimin taito huolehtia asiakkaista. Heillä on aikaa kiinnittää huomiota yksityiskohtiin ja voi olla varma, että kaikki sovittu aina hoituu. Kati, Mats ja Jan tekevät tiimin kanssa erinomaista työtä!

Ei ole ihme, että Fabian pysyy vuodesta toiseen hyvällä sijalla esimerkiksi TripAdvisorin listauksissa. Palautteissa ja kommenteissa korostuu ystävällinen henkilökunta, hotellin loisto sijainti ja huoneet, joista verrattain isot Comfort-huoneluokkammekin huoneet ovat monelle iloinen yllätys. Hotellissa itsessään moni pitää sen kodinomaisuudesta – minä mukaanlukien!

Mitä suosittelet tekemään Helsingissä?

Keskustassa on toki paljon nähtävää ja koettavaa, mutta jos aika suinkin riittää, kannattaa käydä tutkimassa myös pikkukatuja ydinkeskustan ulkopuolella. Helsinki on pieni suuri kaupunki ja kävellen tai pyörällä näkee paljon erilaisia alueita. Veden äärelle pääsee kävelemään melkein missä päin Helsinkiä tahansa.

Helsingissä on paljon suosittuja kirpputoreja ja second hand -vaateliikkeitä. Yksi käymisen arvoinen on ehdottomasti sympaattinen Relove, joka toimii myös kahvilana. Yksi heidän liikkeistään sijaitsee Fredrikinkadulla lähellä Fabiania ja vieressä on paljon muitakin second hand -liikkeitä.

Merelle päin Fabianista lähtiessä kannattaa piipahtaa Helsingin vanhimmassa kauppahallissa ja napata sieltä lounasta. Viereisellä kauppatorilla on kesäisin kova vilske. Sieltä voi tehdä retken vaikka Suomenlinnaan tai Helsinki Biennaaliin Vallisaareen.


Kerro meille mieleenpainuvimmasta iloisesta kohtaamisesta töissä!

Vastaanotossa työskennellessäni kohtasin monia mielenkiintoisia asiakkaita, mutta ehdottomasti parhaat olivat lemmikkiensä kanssa matkaavat! Hotelleissa on vieraillut liskoja ja käärmeitä perinteisten koirien ja kissojen lisäksi. Useimmiten lemmikkejä sai käydä sisäänkirjautumisen yhteydessä tervehtimässä tiskin toisella puolella, joka on aina iloinen kohtaaminen.

Fabian on saanut mainetta erityisen koira- ja kissaystävällisenä hotellina ja yksi hauska projekti toissakesältä olikin Brit Caren kanssa yhteistyössä toteutettu majoituspaketti kissojen kanssa matkaaville. Vakiona hotellista löytyy lemmikkisetti koiran kanssa saapuvalle ja karvakavereita vieraileekin Fabianissa todella paljon. Lemmikkiystävällisyyttä lisää varmasti vieressä oleva Tähtitorninmäenpuisto, jonne on kiva lähteä koiran kanssa iltakävelylle ja LUX-huoneet, joista on uloskäynti suoraan hotellin sisäpihalle.

Mikä oli tänään sinun #PäivänHyväTeko?

Aina Helsingin keskustassa liikkuessani oikein haen katseellani turisteja, jotka voisivat kaivata apua ja käyn tarjoamassa sitä heille! Näin on syntynyt vuosien varrella monta iloista kohtaamista. Toivottavasti pääsen tänä kesänä auttamaan mahdollisimman monia ja saamme Suomeen paljon matkailijoita!

Linn Allos-Reid, Revenue Manager, Hotel Fabian


-----

Tervetuloa Hotel Fabianiin!

We Don't Mind If You Stay Longer.